Baltasar Gracián – L'escoltar, el doble que el parlar

Bé està dues vegades tancada la llengua i dues vegades obertes les oïdes, perquè l’escoltar ha de ser el doble que el parlar.

Baltasar Gracián

(Belmonte de Gracián, Regne d’Aragó, 8 de gener de 1601 – Tarazona, 6 de desembre de 1658) fou un escriptor en castellà del Segle d’or espanyol que cultivà la prosa didàctica i filosòfica.

Relacionat amb: ahir vaig participar al programa Banda Ampla de TV3 que s’emetrà el proper dijous 15, i l’escoltar tant experts com vivències dels altres convidats, em va fer aprendre moltes i molt bones coses, alhora que vaig poder compartir els meus coneixements (i desconeixements) sobre el tema; l’experiència va ser molt enriquidora, i ja tinc ganes de veure’n el resultat, el proper dijous 15 al vespre per TV3: us ho recomano.

 

Segueix-nos:

About the author

Related

JOIN THE DISCUSSION