Xocolates artesanes d’en Lluís Riera demà a la Universitat de Barcelona!

Xocolates artesanes d’en Lluís Riera demà a la Universitat de Barcelona!

Atenta la militància xocolatera: demà a la Universitat de Barcelona hi haurà xocolates artesanes d’en Lluís Riera revolucionant juntament amb L’espurna!

51 xocolates diferents! De 51 tipus diferents!

Xocolata blanca amb pipes de carbassa, amb llet i curry, del 54% de Mèxic, amb taronja, gingebre, pètals de rosa, grue de cacau, quicos, pebre, grosella, del 72% de Veneçuela, del 92%…

En Lluís Riera de Cacau Pastisseria fa xocolates artesanes per totes i tots!

I al ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de DEMÀ dijous 1 de març a l’Assemblea de Farmàcia de la UB en tastarem 5 de diferents. De molt diferents, perquè farem un viatge per l’ampli ventall que en Lluís proposa al seu Cacau Pastisseria d’Olot.

Mentre fem reflexions del llibre L’espurna que ens facin encendre consciències, anirem lligant cada reflexió amb el tast guiat d’una xocolata artesana diferent. Farem encendre L’espurna!

Però amés d’aquestes 5 en portarem moltes altres per vendre, perquè marxeu a casa amb un carregament indecent de dolçor revolucionària i artesana!

#artesaniaobarbàrie

 

Segueix-nos: