Xocolates artesanes d’en Lluís Riera demà a Esterri d’Àneu

Xocolates artesanes d’en Lluís Riera demà a Esterri d’Àneu

Atenta la militància xocolatera: demà a Esterri d’Àneu, al cor del Pirineu de Lleida, hi haurà xocolates artesanes d’en Lluís Riera fent revolució, juntament amb 4 cerveses artesanes diferents i el llibre L’espurna!

51 xocolates diferents! De 51 tipus diferents!

Xocolata blanca amb pipes de carbassa, amb llet i curry, del 54% de Mèxic, amb taronja, gingebre, pètals de rosa, grue de cacau, quicos, pebre, grosella, del 72% de Veneçuela, del 92%…

En Lluís Riera de Cacau Pastisseria fa xocolates artesanes per totes i tots!

I a l’experiència ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de DEMÀ dissabte 25 d’agost a Esterri d’Àneu, en el festival de cultura de les Valls d’Àneu ÄneuFest, en tastarem 4 de diferents. De molt diferents, perquè farem un viatge per l’ampli ventall que en Lluís proposa al seu Cacau Pastisseria d’Olot.

Mentre fem reflexions del llibre L’espurna que ens facin encendre consciències, anirem lligant cada reflexió amb el tast guiat d’una xocolata artesana diferent, i d’una cervesa artesana diferent. Farem encendre L’espurna!

Però amés d’aquestes 4 xocolates en portarem moltes altres per vendre, perquè marxeu a casa amb un carregament indecent de dolçor revolucionària i artesana!

#artesaniaobarbàrie

Segueix-nos: