Tast revolucionari de cerveses artesanes i xocolates a Cardedeu!

Tast revolucionari de cerveses artesanes i xocolates a Cardedeu!

El proper diumenge 20 de maig a les 13h celebrarem una nova experiència ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a l’Espai d’Agroecologia i Sostenibilitat de la Fira de Sant Isidre, Cardedeu!

Farem un tast sensorial, amb tots els sentits, de diferents cerveses artesanes i xocolates artesanes molt variades i originals, lligades amb reflexions per encendre consciències!

Pel que fa a les cerveses artesanes, concretament degustarem cerveses Sant Jordi, una empresa familiar que fa unes cerveses excel·lents al cor de Cardedeu

També degustarem cerveses de Küsfollin, una cervesa artesana que neix com a crit de denuncia contra totes les injustícies. I, segons ens expliquen en Roger i en Ferran, els seus creadors, «com que les injusticies les crea l’ésser humà, el logo de la marca és un mico enfadat amb un coctel molotov que diu Kusfollin a tots». I concretament tastarem la nova i revolucionària cervesa acabada de crear: la ja famosa IPA 155. Com resa a l’etiqueta de la cervesa: «Fuck the police, fuck the king».

També tastarem L’estupenda, una cervesa elaborada a Sant Cugat amb productes ecològics, i que té un ventall ampli de cerveses fermentades en barrica!

I finalment una recent incorporació: Comic Beer! Es tracta d’una cervesa artesana de Cardedeu amb molta personalitat, originalitat i diversió, on destaquen dos ingredients per damunt de tot. Veniu al ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de Cardedeu i descobrim-la mentre encenem consciències!

Totes aquestes cerveses aniran sempre acompanyadas d’una reflexió del llibre L’espurna i el tast, sempre amb tots els sentits, de xocolates artesanes de Xócala de Cardedeu: cerveses artesanes, xocolates artesanes i reflexions de L’espurna, hi ha un maridatge millor?

Viurem una experiència per encendre consciències amb tots els sentits, fent la revolució a la taula… perquè ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’!

Compreu les vostres entrades fent clic aquí

 

Segueix-nos: