Espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a la Universitat de Farmàcia UB

Espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a la Universitat de Farmàcia UB

Ahir vam celebrar un nou espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució‘ a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, organitzat per l’Assemblea de Farmàcia de la UB!

Va ser un espectacle molt emocionant, ja que les noies i nois van participar molt, van intervenir, van fer aportacions crítiques i al final de l’espectacle vam estar parlant una bona estona sobre temes relacionats amb les reflexions que vaig proposar durant l’espectacle.

En aquesta ocasió vam reflexionar sobre els temes Llibertat, Autoconfiança, Materialisme, Revolució i Igualtat del llibre de L’espurna.

I per cada tema vam fer el tast guiat de les xocolates artesanes blanca amb pètals de rosa, amb llet i galetes, negra 70% amb taronja, negra 94% Guinea i negra 54% amb curry del Marroc, totes elles triades d’entre les 51 xocolates artesanes diferents que fa en Lluís Riera de Cacau Pastisseria.

Aquí sota trobareu quatre fotos del que va ser l’espectacle.

Estem tancant els propers destins, i recordeu que si voleu que portem l’espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat

Segueix-nos: