Sense sobretaula no hi ha revolució, nou programa a Ràdio Terra!

Sense sobretaula no hi ha revolució, nou programa a Ràdio Terra!

Ahir dimarts 4 de desembre vam començar un nou programa de ràdio a Ràdio Terra: Sense sobretaula no hi ha revolució!

En aquest espai farem filosofia de guerrilla, aquella que lluitant crea el seu propi camí i que avança alliberant paraules i encenent consciències, sempre amb l’objectiu de la crítica i la transformació, de qüestionar-ho tot i no deixar mai de fer-nos preguntes. I ho farem a través de reflexions filosòfiques, que aniran acompanyades sempre de menjar i beure concret, que lligui amb el tema que estiguem tractant a cada programa.

Ahir concretament vam començar parlant de desobediència, repensant-la, recitant un munt d’espurnes, recomanant llibres sobre el tema… I finalment fent un tast guiat, amb tots els sentits, de dos productes desobedients. D’una banda vam tastar el formatge Marí, de Mas Marcè, i vam parlar amb en Manel Marcè, formatger i ramader. I d’altra banda una cervesa artesana recent sortida al mercat i d’edició limitada com és Los Reyes Malos, la darrera creació de Kusfollin, i per conèixer-la a fons vam parlar amb en Roger Cisa, un dels seus dos creadors. Podeu tornar a escoltar el programa d’ahir fent clic aquí.

En aquest espai, emès els dimarts a les 9 del vespre i de manera quinzenal, farem, doncs, filosofia de guerrilla a la taula, transformació des d’allò que pensem, mengem i bevem… Perquè sense sobretaula no hi ha revolució!

 

 

Segueix-nos: