Sense sobretaula no hi ha revolució a la Festa de la ratafia

El proper dissabte 9 de novembre arriba un nou ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a la Festa de la ratafia!

En aquesta ocasió gaudirem del tast revolucionari a la Festa de la Ratafia, que tindrà lloc a Santa Coloma de Farners entre els dies 7 i 10 de novembre. El ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ el celebrarem concretament el dissabte 9 de novembre a les 20h a l’Arxiu Comarcal de Santa Coloma de Farners, i serà una de les moltes activitats programades per la Festa. Per consultar tot el programa feu clic aquí.

Per aquesta experiència filosòfica seguirem tastant amb els cinc sentits, encenent i despertant consciències amb les paraules, els pensaments i també amb menjar i beure. Concretament tastarem 4 licors artesans diferents, elaborats artesanalment per la cooperativa La sobirana, de Santa Coloma de Farners, i la cooperativa Tres Cadires, d’Arbeca, al salvatge oest. Amés 3 d’aquests 4 licors són novetats d’aquest últim any 2019!

I maridarem cadascuna d’aquestes begudes artesanes amb diferents xocolates artesanes de Cacau Pastisseria, elaborades pel pastisser i poeta olotí Lluís Riera, qui fa servir el seu obrador com una trinxera des d’on fornejar una idea: “artesania o barbàrie”.

Serà un nou tast filosòfic per continuar alliberant els 5 sentits amb productes artesans i revolucionaris, i per alliberar també les paraules de tot el que captura el seu ús i el seu sentit. Perquè, com deia Montserrat Roig, “les paraules no es poden tancar dins d’una gàbia, volen soles”.

Si us voleu inscriure al ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ o a qualsevol altra activitat de la Festa de la ratafia feu clic aquí.

I si voleu organitzar un ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat.

Sense sobretaula no hi ha revolució

Segueix-nos:

About the author

Related