‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Casserres aquest dissabte dia 3

‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Casserres aquest dissabte dia 3

Aquest dissabte dia 3 arriba l’experiència ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Casserres!

L’entitat ‘Casserres mira al món’ organitza una tarda reivindicativa per pensar i aprendre col·lectivament. La festa començarà a les 19h amb un ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de la mà de David Palau, amb qui farem un tast filosòfic on pensarem diferents reflexions mentre tastem xocolates artesanes i cerveses artesanes.

Tastarem diferents xocolates artesanes de Cacau Pastisseria, elaborades pel pastisser i poeta olotí Lluís Riera, qui fa servir el seu obrador com una trinxera des d’on fornejar una idea: “artesania o barbàrie”.

I descobrirem un maridatge perfecte, el de la xocolata amb la cervesa, tot degustant quatre de les moltes i molt variades cerveses artesanes que elaboren a Catalan Brewery, a tocar de la platja de Badalona. Cerveses amb personalitat, amb caràcter i amb missatge que aprendrem a tastar amb tots els sentits.

Aquest serà, efectivament, un tast amb tots els sentits, per assaborir allò que pensem i pensar allò que tastem: un tast per encendre consciències!

Tot seguit es farà la presentació de l’entitat ‘Casserres mira al món’ i finalment veurem el documental “Nugkui, el espíritu del Cacao”.

Serà un nou tast filosòfic per continuar alliberant els 5 sentits amb productes artesans i revolucionaris, i per alliberar també les paraules de tot el que captura el seu ús i el seu sentit.

Si us voleu inscriure al ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ d’aquest dissabte dia 3 a les 19:00 a Casserres feu clic aquí.

I si voleu organitzar un ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat.

 

Segueix-nos: