El proper dissabte 22 de maig a les 21h farem un ‘Sense formatges no hi ha revolució: reflexions tot tastant formatges’, amb Marta Garrón i David Palau, dintre del marc d’activitats de la fira Lactium de Vic!
Marta Garrón, experta en formatges artesans, i David Palau, divulgador cultural, conjugaran formatges i revolució. Una experiència itinerant que pretén fomentar la reflexió crítica tot menjant i bevent. De la mà de Marta Garrón tastarem 6 formatges catalans, mentre en David Palau ens suggerirà 6 reflexions de caràcter universal, tot plegat per encendre consciències amb tots els sentits.
Per seguir el tast el millor és comprar la caixa fent clic aquí.
I des de casa vostra podreu seguir el tast en directe, tot degustant els productes que us hauran arribat uns dies abans. Però sobretot, recordeu que Diumenge 16 de maig a les 23:59 hores és la data límit per fer la vostra comanda!
Aquest tast es celebrarà el 22 de maig a les 21 hores i es podrà seguir en directe al següent link https://youtu.be/9_S2Ku8Fhu4
La caixa inclou els següents productes:
- Formatge Bunch, Le Bolut (Galliners)
- Formatge Gàrgola, El Miracle (Riners)
- Formatge Golany, La Balda (Vall de Llèmena)
- Formatge Roques Blanques, Molí de Ger (Ger)
- Formatge Cofat, la Xiquella (Vall d’en Bas)
- Formatge Blau de Jutglar, Reixagó (Olost de Lluçanès)
- 1 Ampolla de vi blanc de Cap de Ruc, 100% garnatxa blanca (DO Terra Alta)
(1.200 grams de formatge aprox, apte per 4 persones)
Per a més informació feu clic aquí o al cartell.
Segueix-nos: