Resum i galeria de fotos del ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Vic

Resum i galeria de fotos del ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Vic

El passat dimecres dia 2 de maig vam celebrar una experiència ‘Sense sobretaula no hi ha revolució‘ El Gravat de Vic per la llibertat d’expressió, enmarcada dintre de les Jornades republicanes per la llibertat d’expressió, organitzada per Setembre i El Gravat.

En aquesta ocasió vam fer una experiència amb tots els sentits, amb algunes reflexions del llibre L’espurna lligades amb un tast guiat, sensorial de xocolates artesanes d’en Lluís Riera + tapetes de El Gravat de Vic que l’Uri va preparar especialment per l’ocasió i d’acord amb cada tema triat + cerveses artesanes de La Calavera i Küsfollin!

Concretament vam degustar els temes ‘Autoconfiança’, ‘Llibertat d’expressió’ i ‘Desobediència’, tres temes i tres reflexions molt necessàries en un moment com aquest i molt lligades a les Jornades republicanes per la llibertat d’expressió.

Tot seguit teniu algunes fotografies de l’experiència que va fer la Dolors Pena, i recordeu que si voleu portar l’experiència  ‘Sense sobretaula no hi ha revolució al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat

Segueix-nos: