Pep Palau – Tradició i conservadorisme

Una cosa és la tradició i l’altra, l’immobilisme. El conservadorisme s’alimenta de la nostàlgia, mentre que la tradició ben entesa és motor de canvi, d’evolució amb fonament.

Pep Palau

Barcelona. Cultura.(Mollet del Vallès, 1955) Assessor gastronòmic, autor de llibres i col·laborador en diferents mitjans de comunicació, com ara l’espai ‘Territori a taula‘ de El Matí de Catalunya Ràdio. Codirector de l’empresa Pep Palau, Von Arend & Associats, s’encarrega de l’organització de diferents esdeveniments del món de la gastronomia com ara el Fòrum Gastronòmic, la Fira Orígens o la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Alhora, Pep Palau ha impulsat col·lectius de cuina i associacions de productors com Osona Cuina, Cuina Vallès, Cuines del Vendrell, Lanzarote Cocina o Osona Terra.

Llegit a: Entrevista que li fan a la contraportada del diari El Punt Avui, 17 d’octubre de 2013. Per accedir a l’entrevista feu clic aqui.

Segueix-nos:

2 Comments

  1. Regina Vives Perez

    M´agrada el diccionari cultural, m´agrada el teu pare i m´agrades tu……t´estimo molt!!! regina Date: Thu, 17 Oct 2013 12:50:55 +0000 To: revipe55@hotmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *