Parlem de la por a la felicitat al programa de Ràdio Terra

Parlem de la por a la felicitat al programa de Ràdio Terra

Avui dedicarem el programa a pensar la tria que ens planteja Orwell entre llibertat i felicitat, i més encara: la por a la felicitat. Farem filosofia de guerrilla per pensar en el concepte actual de la felicitat que, passada per l’embut del capitalisme, es transforma en felicitat alienada, en un concepte gairebé buit i més obligatori, per ser un índex de progrés, que propositiu, com a concepte humanístic.
I és precisament contra aquesta obligació pornogràfica de ser feliços, que pensar és rebutjar instintivament aquesta felicitat alienada i escollir ser infeliç, encara que només sigui per no ser patètic.

L’espurna del programa ve de la mà de Tere Vida citant Maria Mercè Marçal, i la sobretaula del programa proposo fer-la al Casal Popular La Calderera, de Riudoms.

Això és ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’, un programa de Ràdio Terra, un espai per encendre consciències amb tots els sentits.

Si elaboreu un producte artesà revolucionari i voleu que el tastem al programa ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ de Ràdio Terra, escriviu a info@lespurnabloc.cat

I si voleu escoltar el darrer programa cliqueu aquí.

Segueix-nos: