Organitzem un ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ al vostre poble o barri?

Des que vam publicar el llibre de L’espurna, hem anat fent un espectacle itinerant arreu anomenat ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’.

L’espectacle consisteix en que triem diferents temes que hi ha al llibre de L’espurna, com ara llibertat, cooperació, solidaritat, justícia, desobediència… i per cada tema faig una petita reflexió per introduir-lo, relacionada amb autors i autores històriques que apareixen al llibre.  Tot seguit faig l’explicació d’un producte que lligui amb aquell tema, explico com tastar-lo i fem un tast guiat d’aquell producte; alhora recitem algun dels aforismes o poemes del llibre d’aquell tema concret mentre tastem el producte, lligant-ho i fent de tot plegat una experiència sensorial on encendre consciències i despertar tots els sentits.

De moment l’hem celebrat a Sant Andreu (Bcn), Girona, Sabadell, El Raval (Bcn), Olot, Tiana, MontgatRefugi d’Ensija i Gràcia (Bcn), i properament al Poble Sec (Bcn). I ho hem fet en Casals, Ateneus, espais gastronòmics i culturals, llibreries, biblioteques… i fins i tot a un refugi de muntanya! I de productes hem fet xocolates artesanes, bombons artesans, cervesa artesana, vi de nous artesà… Es pot fet amb molta varietat de productes, sempre buscant aquesta filosofia de lligar-ho amb el llibre i fer una experiència per encendre consciències i no deixar ningú indiferent.

Per veure els espectacles que hem anat fent fins ara, fes clic aquí

Si voleu organitzar un ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ només m’heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat

Salut!

Segueix-nos:

About the author

Related