Noam Chomsky – El que sabem

Noam Chomsky – El que sabem

Com és que tenim tanta informació, però sabem tan poc?

Noam Chomsky

imgnoam-chomsky4(Philadelphia, Pennsylvania, 1928), lingüista (en aquesta matèria és professor del Massachussets Institute of Technology, MIT, una de les universitats més importants del món), escriptor, activista polític i filòsof. Fa uns anys va ser descrit a les crítiques literàries del New York Times, el diari més influent del món segons el mateix professor, de la manera següent: “Jutjat en termes de poder, rang, originalitat, i influència del seu pensament, Noam Chomsky és potser l’intel·lectual viu més important.” Sobta l’atenció no obstant, que la mateixa crítica, només unes línies més avall, reflecteixi com Chomsky pot arribar a molestar els poders, tot dient “si això és així, ¿com pot escriure coses tan terribles sobre la política exterior americana?

Relacionat amb:

El Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661-671, Barcelona) obrirà les portes avui dissabte 5 de novembre, a les sis de la tarda, a Noam Chomsky. En el marc de l’Annual Guest Lecture 2016, organitzat per l’Institut d’investigació de la Universitat de les Nacions Unides sobre la Globalització, la Cultura i la Mobilitat (UNU-GCM), el lingüista i filòsof impartirà la conferència Crisis de la immigració.

L’accés a la conferència serà gratuït. Per aconseguir l’entrada (es donaran fins a esgotar la capacitat màxima de seients) cal registrar-s’hi enviant un correu a communications.gcm@unu.edu. La conferència serà en anglès, però es traduirà simultàniament al castellà i català. Qui no hi pugui assistir la podrà seguir per streaming en anglès a gcm.unu.ed.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *