Nelson Mandela – Pot descansar en pau

Nelson Mandela – Pot descansar en pau

La mort és quelcom inevitable. Quan un home ha fet el que ell considera com el seu deure amb el poble i el seu país, pot descansar en pau. Crec que he fet aquest esforç i que, per tant, dormiré per tota l’eternitat.

Original en anglès: Death is something inevitable. When a man has done what he considers to be his duty to his people and his country, he can rest in peace. I believe I have made that effort and that is, therefore, why I will sleep for the eternity.

Nelson Mandela

(Umtata, Sud-àfrica, 18 de juliol de 1918) és un polític sud-africà, actualment retirat, que va ser un dels líders emblemàtics de la lluita contra el sistema polític d’apartheid i va arribar a ser el primer President de la República de Sud-àfrica (1994 – 1999) escollit per sufragi universal a les primeres eleccions nacionals no racials de la història del país.

Nota: Ens ha deixat una de les persones més brillants i lluitadores de la Història, un dels millors líders que ha existit, amb un sentit de l’ètica i la moral que mai oblidaré. Ens hem de considerar afortunats d’haver viscut l’època Mandela i guardar les seves paraules com una lliçó per sempre. Descansa, Madiba.

Kitty Harris, age five, and her sister India, eight, lay bouquets of flowers for the late former South African President Nelson Mandela at a wall mural in Cape Town

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *