Miquel Calçada – Darrers minuts de l'Afers exteriors

Com va dir l’Esther a Grècia, arriba el moment de seure una estona, de tornar a casa, de tornar al lloc on pertanyem i de mirar la nostra terra amb la mateixa curiositat que hem mirat la resta del món. Hem après que a tot arreu hi viuen persones amb somnis, sentiments i preocupacions, i hem vist que Catalunya és comparable a qualsevol altre poble del planeta. La única cosa que ens diferencia és que ells han tingut la oportunitat de decidir el seu propi camí. I sé que nosaltres, tard o d’hora, també farem aquest camí. Adéu, i gràcies.

Miquel Calçada

(Sabadell, 13 d’agost de 1965)també conegut com a Mikimoto, és un periodista català. És cofundador, juntament amb Carles Cuní, del Grup Flaix, que inclou les emissores Flaix FM i Ràdio Flaixbac i, anteriorment, el canal de televisió Flaix TV.

Font: Darrers minuts del programa Afers exteriors

Segueix-nos:

About the author

JOIN THE DISCUSSION

Comments

 • Adrià Salvador 7 octubre, 2011 at 6:13 pm

  Hola David!

  Gràcies per comentar al nostre blog! Veig que publiques molt, nosaltres acabem de començar amb aixo del blogging i la veritat no ho dominem molt.

  Com vas saber que haviem parlat del tema?

  Una abraçada.

 • David Palau 10 octubre, 2011 at 4:32 pm

  res, estava xafardejant per altres blocs i la veritat és que sempre és un plaer la sorpresa de trobar bloc tan agradable com el vostre! així que seguiu així, seguim treballant que realment això del blogging, quan ho vas agafant, és un plaer i els petits resultats que es van donant una satisfacció molt gran!
  ànims i endavant!