Daphne du Maurier – Les injustícies de la vida

Daphne du Maurier – Les injustícies de la vida

A vegades succeeix així a la vida: quan són els cavalls els que han treballat, és el cotxer el que rep la propina.

Daphne du Maurier

(Londres13 de maig de 1907 – Cornwall19 d’abril de 1989) va ser una novel·lista britànica.

Néta de l’escriptor i dibuixant George du Maurier, va gaudir sempre d’un ambient refinat. Els seus pares, el productor i actor Gerald du Maurier i l’actriu Muriel Beaumont, li van donar una educació exquisida i les seves bones relacions li van permetre publicar els seus primers escrits a la revista del seu oncle.

Es va casar amb el lloctinent Frederick Arthur Motague Browning, que va arribar a ser heroi de guerra i va rebre tractament de Sir. Ella mateixa va arribar a la distinció de ‘Dama de la seva Majestat’.

Va residir al castell de Menabilly, una mansió a la costa de Cornualla, que li va servir com a escenari d’algunes de les seves obres i on va tenir tres fills.

Després de la seva mort, el 1989, es van fer nombroses referències a la seva bisexualitat secreta: una aventura amb Gertrude Lawrence, així com la seva atracció per Ellen Doubleday, l’esposa del seu editor nord-americà, van ser citades.

Du Maurier afirma en les seves memòries que el seu pare volia un fill que arribés a ser mariscal de camp i que ella, descontenta, hauria volgut néixer nen.

Segueix-nos: