Malcolm X – Els opressors i els oprimits

Malcolm X – Els opressors i els oprimits

Si no aneu amb compte amb els mitjans, us faran estimar els opressors i odiar els oprimits.

Malcolm X

(FILE PHOTO) On February 21 it will be the 50th Anniversary of the Assassination Of Malcolm X. ROCHESTER, NY - FEBRUARY 16: Former Nation Of Islam leader and civil rights activist El-Hajj Malik El-Shabazz (aka Malcolm X and Malcolm Little) poses for a portrait on February 16, 1965, in Rochester, New York. (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images)

(Omaha, 19 de maig del 1925 – Nova York, 21 de febrer del 1965). També se’l coneix com a Àssad Mahmood, Detroit Red, El-Hajj Malik El-Shabazz i Omowale. Va ser portaveu dels EUA del grup conegut com a Nació de l’islam (NOI), fundador de la Muslim Mosque, Inc. i de l’Organització de la Unitat Afroamericana (Organization of Afro-American Unity). El primer dia de la Setmana Nacional de la Germandat, va ser assassinat amb 7 trets mentre feia una conferència al saló de ball Audubon de Manhattan (Nova York).

Text complet: El poder de la premsa és tan gran que pot fer que la victima sembli botxí, i el botxí, victima. Si no aneu amb compte amb els mitjans, us faran estimar els opressors i odiar els oprimits.

Nota: avui fa 52 anys de l’assassinat de Malcolm X.

Fem possible el llibre de L’espurna!

Captura de pantalla 2017-02-07 a les 10.51.42 a. m.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *