Luther King – Humana responsabilitat

Quan el meu sofriment es va incrementar, aviat em vaig adonar que hi havia dues maneres amb les que podia respondre a la situació: reaccionar amb amargor o transformar el sofriment en una força creativa. Vaig escollir aquesta última.

Martin Luther King

(Atlanta el 15 de gener de 1929; morí assassinat el 4 d’abril de 1968). A més de ser un famós clergue, va ser un activista en pro dels drets dels negres, per la qual cosa va ser retribuït amb el Premi Nobel de la Pau de 1964. Fou un dels principals líders del moviment per a la defensa dels drets civils dels anys seixanta.

Llegit a: Las palabras que curan, Àlex Rovira.Per a consultar “la meva biblioteca” fes un clic aquí.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *