Lot Maria Mercè Marçal: 3 voltes rebel!

Lot Maria Mercè Marçal: 3 voltes rebel!

A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Maria Mercè Marçal

Aquest lot és, com la Maria Mercè Marçal, tres voltes rebel! Per això té tres cerveses artesanes diferents dels rebels de La Calavera, una cooperativa de Sant Joan de les Abadeses que no deixa ningú indiferent!

En aquest lot hi trobareu:

1 Llibre de L’espurna

2 Cerveses artesanes Alice the Dog: Aromes intenses de llúpol. Amb una escuma suau i cremosa. D’aspecte taronja-coure, amb un recorregut que barreja matisos de fruita fresca amb amargor cítrica. Intensa, aromàtica, impactant.

alice mostra

 

2  Cerveses artesanes Medical Stout: sensacions de cafè, cacau i regalèssia que dibuixen una escuma espessa, intensa i un cos negre fosc. Amb sabors dolços, torrefactes compensatsamb una amargor suau que es manté en boca. Té un cos molt dens però àgil, i la seva carbonatació és baixa.

imperial porter xarop

2 Cerveses artesanes Walking Coeliacs: aromes de llúpol i blat, amb tocs herbacis. De color daurat palla amb escuma blanca, cremosa. De cos lleuger amb agulla fina i carbonatació mitja-baixa. El seu sabor comença amb matisos suaus de malta on s’hi enllaça una amargor lleu, seca, i persistent en boca. És fresca, fàcil però amb caràcter. Està elaborada amb maltes i llúpol ecològic.

gluten free

 

Si voleu fer-vos amb algun dels lots ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ o teniu qualsevol dubte, contacteu amb info@lespurnabloc.cat

Lot_MMMarçal

Segueix-nos: