Les 4 cerveses que tastarem a Esterri d’Àneu

Les 4 cerveses que tastarem a Esterri d’Àneu

Al cor del Pirineu de Lleida, a Esterri d’Àneu, farem una experiència per encendre consciències amb els 5 sentits! Serà una experiència que s’emmarca en el festival de cultura de les Valls d’Àneu ÄneuFest.

Farem un tast sensorial, amb tots els sentits, de 4 cerveses artesanes, ecològiques i del Pirineu, i 4 xocolates artesanes d’en Lluís Riera, molt variades i originals, lligades amb reflexions per encendre consciències del llibre L’espurna de la mà del seu autor, David Palau!

Pel que fa a les cerveses artesanes, concretament degustarem cerveses de The Kill Beers, un parell d’amics que fan unes cerveses boníssimes a Baiasca, al Pallars Sobirà, amb productes de la zona que li donen la personalitat 100% pallaresa i del Pirineu!

També tastarem L’estupenda, una cervesa elaborada a Sant Cugat amb productes 100% ecològics, i que té un ventall ampli de cerveses fermentades en barrica! En aquesta ocasió en tastarem una d’aquestes… voleu saber quina?

La tercera cervesa serà una de les moltes que fan a CTretze, «la cervesa del Pirineu» com a ells mateixos els ha agradat autonomenar-se des del principi deixant clares les seves intencions i el seu fort caràcter. Aquesta cervesa s’elabora a La Pobla de Segur, en una fàbrica de visita obligatòria on es fusiona, precisament, tast de cerveses amb cultura.

I finalment l’altra cervesa ecològica del tast: Lo Vilot! Es tracta d’una cervesa artesana d’Almacelles, al Salvatge Oest de Ponent, amb molta personalitat, originalitat i diversió, on destaca un projecte en el que la mateixa cervesera es produeix les seves maltes, i tot 100% ecològic: tancant el cercle o cervesa «Full Cercle» com en diuen. ells! En aquesta ocasió, amés, tastarem la seva darrera novetat que encara no es pot trobar ni al seu web ni al mercat! Veniu al ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ d’Esterri d’Àneu i descobrim-la mentre encenem consciències!

I recordeu que si voleu portar l’experiència  ‘Sense sobretaula no hi ha revolució al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat

Segueix-nos: