Josep Soler – Clar i català

Josep Soler – Clar i català

Acceptar la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts seria acceptar l’autoritat del Govern espanyol i jo no vull saber res del ministre Wert ni del govern de Rajoy, perquè a ells no els interessa en absolut ni la cultura ni l’educació.

Josep Soler

Foto-de-archivo-de-Josep-Soler_54394578659_54028874188_960_639(Vilafranca del Penedès, Alt Penedès, 25 de març de 1935) és un dels compositors i assagistes catalans més destacats. Considerat un dels autors vius més importants de la música contemporània a Espanya, entre la seva ingent obra musical es compten 16 òperes, 7 simfonies, nombrosos concerts, oratoris, lieder i sonates.

Nota: Avui 28 de novembre el PP valencià, dirigit per Alberto Fabra i recolzat pel govern central espanyol de Mariano Rajoy, ha tancat Canal 9, la ràdio i televisió pública del País Valencià i únic mitjà que tenien els valencians per a rebre informació en valencià. Un atac així a la llengua i cultura valencianes no es veien des de la dictadura feixista de Franco, tot demostrant el retrocés al que els polítics espanyols estan portant a Espanya, i fent ara més visible que mai la necessitat que Catalunya esdevingui un Estat independent.

Font: Declaracions recollides a La Vanguardia. Per accedir a la notícia feu un clic aquí.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *