Fernando Pessoa – El valor de les coses

Fernando Pessoa – El valor de les coses

El valor de les coses no està en el temps que duren, però la intensitat amb què es produeixen. Així, hi ha moments inoblidables, coses inexplicables i persones incomparables.

Original en portuguès: O valor das coisas não está no tempo que elas duram, mas na intensidade com que acontecem. Por isso, existem momentos inesquecíveis, coisas inexplicáveis e pessoas incomparáveis.

Fernando Pessoa

Pessoa(Lisboa, 13 de juny de 1888 — Lisboa, 30 de novembre de 1935) va ser un poeta i escriptor portuguès. És considerat un dels més grans poetes de la llengua portuguesa. Havent viscut de jove a Sud-àfrica, l’anglès també va tenir un paper destacat en la seva vida. Va viure discretament, es va dedicar al periodisme, la publicitat, el comerç i principalment, a la literatura. En l’obra de creació va signar amb diversos noms, es va desdoblar en diverses personalitats, conegudes com a heterònims. Això el va convertir en una figura enigmàtica, l’heteronímia és central en els estudis sobre la seva vida i obra. Morí de problemes hepàtics als 47 anys a Lisboa, la ciutat on va néixer. L’última frase la va escriure en anglès: “I know not what tomorrow will bring… “.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *