Fem possible la III Fira del llibre feminista de Sabadell

Fem possible la III Fira del llibre feminista de Sabadell

La fira del llibre Feminista de Sabadell neix fa tres anys, de la mà del Moviment Popular de Sabadell, i s’amplia, poc després de la seva primer edició, amb la participació de la Xarxa d’economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord. Aquest projecte neix amb l’objectiu de crear un espai per al debat i l’intercanvi d’idees feministes, i que brindi a la ciutat un espai de reflexió i de recursos per a la difusió d’aquestes.

Alhora la fira pretén ser un espai des del qual es donguin a conèixer editorials i projectes compromesos amb els valors que emanen de la Fira i basades en un model cooperatiu.

Enguany, i amb més de 15 editorials participants en la darrera edició, la fira es planteja fer un salt qualitatiu, i pretén començar a obrir la porta a ponents internacionals en la seva programació de xerrades i a nous projectes, també internacionals en el camp de l’edició, esdevenint un referent arreu dels Països Catalans.

La tercera edició de la Fira del Llibre feminista tindrà lloc el dia 10 de març de 2018, a la Plaça Doctor Robert de Sabadell.

Per fer possible la fira clica la imatge o fes clic aquí.

Segueix-nos: