‘El poder de la gent’ al programa ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’

‘El poder de la gent’ al programa ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’

Ahir vam emetre un nou capítol del programa ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’, de David Palau, a Ràdio Terra.

En aquesta ocasió vam parlar de El poder de la gent, tot fent reflexions sobre què és el poder, qui té poder, com sorgeix, quins efectes té quan és una acció col·lectiva… L’important, com sempre, pensar radicalment i no deixar de fer-nos preguntes.

Vam fer filosofia de guerrilla, i alhora sobirania alimentària, fent uns tastos amb tots els sentits de productes artesans, naturals i de proximitat.

Primer vam tastar la melmelada de saüc de Els Corremarges, i vam parlar amb la Natasha, una de les persones que forma aquest projecte a La Sala dels Comalats. I tot seguit vam tastar el licor de vi de nous, de la cooperativa Tres Cadires d’Arbeca; i vam poder conversar sobre el projecte amb en Quim, una de les tres persones que donen ànima a la cooperativa.

I, alhora, vam presentar tota una novetat de lots revolucionaris per aquestes festes, on entre d’altres hi podem trobar melmelades de Els Corremarges i el licor de vi de nous de Tres Cadires. Es tract dels lots Entre totes, lots!

Podeu tornar a escoltar el programa ‘El poder de la gent’ fent clic aquí.

El proper programa serà el dimarts 8 de gener, amb més filosofia de guerrilla, més productes d’#artesaniaobarbàrie i més sobretaules… Perquè sense sobretaula no hi ha revolució!

 

Segueix-nos: