Chris McCandless – L’esperit aventurer

Chris McCandless – L’esperit aventurer

Res és més perjudicial per a l’esperit aventurer en un home que un futur segur.

Original en anglès: Nothing is more damaging to the adventurous spirit within a man than a secure future.

Chris McCandless

ChrisMacCandless(12 de febrer de 1968 – 18 d’agost de 1992) va ser un jove estatunidenc que el 1990 i tot just després de graduar-se de la Universitat, va donar 25.000$, tots els seus estalvis, a una causa benèfica, va abandonar el seu cotxe i totes les seves possessions, va cremar tots els diners que li quedaven a la cartera i va recórrer els Estats Units fins arribar a les proximitats del mont McKinley, Alaska, on va viure en solitari durant quatre mesos fins morir enverinat per la ingesta d’una planta. Durant el seu llarg viatge sovint va adoptar el nom de Alex Supertramp.

El 1996 Jon Krakauer va escriure un llibre sobre la vida de McCandless anomenat Into the wild (“Cap a terres salvatges” en català), i que el 2007 va inspirar una pel·lícula sota el mateix títol, dirigida per Sean Penn i protagonitzada per Emile Hirsch.

Llegit a: Into the wild, de Jon Krakauer

Citació completa: Molta gent viu en circumstàncies infelices i tot i així no pren la iniciativa de canviar la situació perquè estan condicionats a una vida de seguretat, conformitat i conservadorisme, els quals poden semblar donar tranquil·litat, però en realitat res és més perjudicial per l’esperit aventurer en un home que un futur segur.

Original en anglès: So many people live within unhappy circumstances and yet will not take the initiative to change their situation because they are conditioned to a life of security, conformity and conservatism, all of which may appear to give one piece of mind, but in reality nothing is more damaging to the adventurous spirit within a man than a secure future.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *