Chris McCandless – La felicitat

Chris McCandless – La felicitat

La felicitat només és real quan és compartida.

Original en anglès: Happiness is only real when shared

Chris McCandless

ChrisMacCandless(12 de febrer de 1968 – 18 d’agost de 1992) va ser un jove estatunidenc que el 1990 i tot just després de graduar-se de la Universitat, va donar 25.000$, tots els seus estalvis, a una causa benèfica, va abandonar el seu cotxe i totes les seves possessions, va cremar tots els diners que li quedaven a la cartera i va recórrer els Estats Units fins arribar a les proximitats del mont McKinley, Alaska, on va viure en solitari durant quatre mesos fins morir enverinat per la ingesta d’una planta. Durant el seu llarg viatge sovint va adoptar el nom de Alex Supertramp.

El 1996 Jon Krakauer va escriure un llibre sobre la vida de McCandless anomenat Into the wild (“Cap a terres salvatges” en català), i que el 2007 va inspirar una pel·lícula sota el mateix títol, dirigida per Sean Penn i protagonitzada per Emile Hirsch.

Segueix-nos:

1 Comment

  1. Vaig llegir la novel·la i em va sorprendre molt. Suposo que la seva aventura es pot llegir des de diversos punts de vista. Va ser molt valent, però alhora, va ser molt inconscient i temerari.
    Bona entrada!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *