Che Guevara – Notes de viatge per Amèrica Llatina

Che Guevara – Notes de viatge per Amèrica Llatina

No és un relat de gestes impressionants; no vol ser-ho, com a mínim. És un tros de dues vides preses en un moment en què van cursar juntes un determinat  camí, amb identitat d’aspiracions i conjugació d’ensomnis.

Que la nostra visió mai va ser panoràmica, sempre fugaç i no sempre equitativament informada, i els judicis són massa terminants?, d’acord, però aquesta és la interpretació que un teclat dóna al conjunt dels impulsos que van portar a apretar les tecles i aquests fugaços impulsos han mort.

Original en castellà: No es este el relato de hazañas impresionantes; no quiere serlo, por lo menos. Es un trozo de dos vidas tomadas en un momento en que cursaron juntas un determinado trecho, con identidad de aspiraciones y conjugación de ensueños. 

¿Qué nuestra vista nunca fue panorámica, siempre fugaz y no siempre equitativamente informada, y los juicios son demasiado terminantes?, de acuerdo, pero ésta es la interpretación que un teclado da al conjunto de los impulsos que llevaron a apretar las teclas y esos fugaces impulsos han muerto.

Che Guevara

Ernesto Guevara de la Serna, més conegut com Che Guevara, o simplement conegut com El Che, (Rosario, Argentina, 14 de juny de1928 – La Higuera, Bolívia, 9 d’octubre de 1967), fou un polític, guerriller, escriptor i metge argentí-cubà.

Llegit a: Viaje por Sudamérica, de Ernesto Che Guevara. Per a consultar “la meva biblioteca” fes un clic aquí.

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *