Tast de cervesa artesana de Ponent demà a Lleida!

Tast de cervesa artesana de Ponent demà a Lleida!

Demà farem un nou espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a l’Ateneu cooperatiu La Baula de Lleida amb cervesa artesana de Ponent!

En aquesta ocasió farem un tast de begudes i aliments per encendre consciències, amb reflexions del llibre L’espurnavi de nous de la Cooperativa Tres Cadires, xocolates d’en Lluís Rieratapes de La Cuina del Comú… I tres cerveses artesanes de Ponent!

Les tres cerveses artesanes que descobrirem, pensarem i tastarem amb tots els sentits són La Vella Caravana de Menàrguens, Lo Vilot d’Almacelles i Republiq de Perot.

La Vella Caravana
La Vella Caravana és la microcerveseria pionera a Lleida. Tot i que va iniciar l’activitat el 2009, al 2012 va crear el seu obrador a Menàrguens, el primer de cervesa artesana de la demarcació de Lleida.

Aquesta microcerveseria destaca per la seva aposta per la innovació constant i pel seu treball amb el blat, ja que sis de les vuit cerveses incorporen blat, que els dóna més cos, terbolesa i dolçor, a banda de més estabilitat en l’escuma.

Actualment, La Vella Caravana comercialitza vuit tipologies de cervesa: una Weissbier, una Dunkel Weizen, una fruit beer, una American Wheat, una American Pale Ale, una Wheat Indian Pale Ale, una Brown Ale i una Imperial Wheat Stout. També produeix dues cerveses anuals, i entre dues o tres edicions limitades cada any.

Més informació aquí

 

Cervesa Lo Vilot
Lo Vilot neix l’any 2015. Es tracta d’un projecte únic al sud d’Europa, basat en autoproduir la matèria primera. D’aquesta manera, es garanteix que el producte obtingut sigui de proximitat i 100% ecològic.

Actualment l’obrador realitza set tipus de cervesa: Lo Vilot Blat, una Weissbier; Lo Vilot Original IPA, una American IPA; Lo Vilot Scottish, una Scottish Heavy; Lo Vilot Antiga, una Old Ale; Lo Vilot Zatec, una Pale Ale Txeca sense gluten; Lo Vilot/Tro Ales Alberhop, una Fruit American IPL amb albercocs locals; i Lo Vilot Liska, una American IPA amb llúpols propis ecològics.

Més informació aquí

 

Republiq
Republiq va néixer al mes d’abril de fa dos anys i, ara per ara, es produeix i etiqueta a l’obrador de Perot.

Elabora una única varietat de cervesa, la Porter, realitzada a partir d’un malt d’ordi i llúpols. El seu objectiu és aconseguir i consolidar el seu propi estil, evolucionar i perfeccionar la seva recepta i apostar per la qualitat.

La filosofia de Republiq, però, va molt més enllà de l’habitual obrador cerveser, ja que banda de posar en valor la cultura cervesera vol contribuir a unir l’experiència de beure cervesa amb el món gastronòmic i la música en vinil.

Més informació aquí

Per cada tast combinarem una reflexió i recital d’aforismes del llibre L’espurna, que acompanyarem amb el tast amb tots els sentits d’una xocolata artesana d’en Lluís Riera, una tapa de La Cuina del Comú i una cervesa artesana de Ponent; i finalment un tast extra amb una xocolata artesana d’en Lluís Riera i el licor de vi de nous de la cooperativa Tres Cadires.

Cal reservar places contactant amb La Cuina del Comú al 873 491 304.

Recordeu que si voleu que portem l’espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ al vostre poble o barri només heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat 

Segueix-nos: