Benvinguda Carbonera!

Amb una emoció molt gran, des de L’espurna vull donar la benvinguda a La Carbonera, una nova llibreria que aquest dissabte obre les portes al Poble-Sec de Barcelona!

Són la Carlota, l’Aitor i la Mar, tres persones que creen un projecte cooperatiu transformador amb identitat d’aspiracions i conjunció d’ensomnis, on sigui la vida i l’esperança, seves i de la comunitat, les que estiguin al centre. I amb la lectura com a eina revolucionària per aconseguir-ho.

Trobareu La Carbonera al carrer Blai número 40… I a dintre, entre molts altres títols nous i de segona mà, hi trobareu el llibre de L’espurna!

La gent que llegeix viu més: viu la seva vida i la dels llibres que llegeix” deia Emili Teixidor. Aquest és justament l’objectiu amb que arriba La Carbonera: vitalitzar el barri, fer xarxa entre veïnes i veïns i construir conjuntament una comunitat lectora inconformista. “Plaers solitaris, vicis compartits” que deia Montserrat Roig.

Neix La Carbonera, un projecte per llegir més, per viure més, per inconformar-nos més, per encendre consciències i no deixar de fer-nos preguntes. I per celebrar-ho fan una gran festa d’inauguració aquest dissabte! Benvingudes, companyes!

Carbonera

 

Segueix-nos:

About the author

Related