AVUI el vi de nous de Tres Cadires revolucionarà el salvatge Oest!

AVUI arriba un nou espectacle ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a l’Ateneu cooperatiu La Baula de Lleida!

Farem un tast revolucionari amb reflexions del llibre L’espurna i productes artesans: xocolates d’en Lluís Rieratapes de La Cuina del Comútres cerveses artesanes de Ponent licor de vi de nous, de la Cooperativa Tres Cadires d’Arbeca, al salvatge Oest!

Tres joves que marxen de la ciutat per tornar al camp, concretament a Arbeca, a l’Urgell: al salvatge Oest. I allà creen una cooperativa per fer un producte tradicional com és aquest vi de nous artesà, que elaboren amb tot de productes de la zona: des de ponent per a ponent i per a tot el territori català

Tradició, perquè recuperen l’elaboració artesana d’un producte històric de casa nostra.

Territori, perquè enforteixen xarxes pel desenvolupament local de l’interior, trencant la dinàmica que “al poble no hi ha res a fer”. I a Ponent!

Cooperativisme, perquè aposten per l’economia social i solidària, la que posa les persones al centre de la vida, no el capital.

AVUI dijous 22 de febrer a les 19:30 a La Cuina del Comú, a Lleida, podrem tastar el seu producte i conèixer el seu projecte. Perquè la Cooperativa Tres Cadires ha nascut per la sobretaula, però també per la revolució! I ja ho sabem: sense sobretaula no hi ha revolució!

Segueix-nos:

About the author

Related