Arriben els primers lots fets col·lectivament

Arriben els primers lots fets col·lectivament

Conscients que fer xarxa i intercooperar és clau per a un desenvolupament sostenible dels petits projectes, diverses petites productores del país s’uneixen per oferir uns lots pensats, elaborats, venuts i distribuïts en col·lectiu. Perquè, com anomenen la proposta, “entre totes, lots!”.

Aquestes festes, com cada any, es poden comprar milers de productes fets per ves a saber qui, ves a saber on, ves a saber amb quines matèries primeres i ves a saber amb quines condicions laboral. Sí que és conegut, en canvi, qui se n’endú el lucre.

Fartes d’aquestes incògnites i d’aquesta gran certesa, Els Corremarges, Menjamiques, L’Aresta i Tres Cadires s’uneixen per oferir uns lots treballats conjuntament, amb matèries primeres de proximitat, ecològiques i/o de comerç just, on la base sigui la confiança, l’aposta pel territori i el consum transformador.

La iniciativa ofereix un lot base tancat a 39€ i l’opció de fer lots a mida amb un catàleg senzill però complet de tretze productes, que compta amb la col·laboració de tres projectes afins més: Riuverd, Capfoguer i La Segalla. S’ofereixen tres períodes de distribució (mitjan desembre, abans de Nadal i abans de Reis) i les opcions de recollida en diversos pobles i ciutats o d’enviament a domicili. Les comandes es fan a través del web www.entretoteslots.cat.

(Aquest és un espai de promoció, si voleu promocionar el vostre projecte contacteu amb info@lespurnabloc.cat)

Segueix-nos: