Albert Einstein – Bona pau i Bon Nadal!

Albert Einstein – Bona pau i Bon Nadal!

Quan em van preguntar per una arma capaç de contrarestar el poder de la bomba atòmica jo els vaig suggerir la millor de totes: la pau.

Albert Einstein

(14 de març del 1879 – 18 d’abril del 1955) va ser un físic d’origen alemany, nacionalitzat posteriorment suís i estatunidenc. És el científic més conegut i important del segle XX.

El proper 26 d’abril de 2014 es celebrarà la Oxfam Intermón Trailwalker Girona, un desafiament que consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts. L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros de donatius que Oxfam Intermón destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.

Des de Diccionari Cultural vull donar tot el meu suport a tots els participants del repte, especialment a l’equip ‘Fent camí Montserrat’, on tinc l’alegria d’anunciar la participació de la meva cosina Anna Zaidín. Si els vols ajudar fes clic aquí i informa-te’n: és molt fàcil! També et convido que els segueixis a la seva pàgina de facebook, fent clic aquí.

Aprofito per desitjar-vos un BON NADAL A TOTHOM!1467320_430653413702513_343959954_n

Segueix-nos:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *