Virginia Woolf – La revolució comença a la taula

Un no pot pensar bé, estimar bé, dormir bé, si no ha menjat bé.

Virginia Woolf

Woolf(Londres, 25 de gener de 1882 – Lewes, Sussex, 28 de març de 1941) fou una escriptora i editora anglesa. Considerada una de les figures més destacades del modernisme literari del segle XX. La seva tècnica de monòleg interior i estil poètic es consideren entre les contribucions més importants de la novel·la moderna.

Relacionat amb:

Viu l’experiència ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’ a Cardedeu! Serà un tast sensorial, amb tots els sentits, de diferents cerveses artesanes i xocolates artesanes molt variades i originals, lligades amb reflexions per encendre consciències!

L’experiència s’emmarcarà dintre de les activitats de l’Espai d’Agroecologia i Sostenibilitat de la Fira de Sant Isidre, i tindrà lloc el diumenge 20 de maig a les 13h a la carpa d’activitats de la fira.

Serà una experiència sensorial del llibre L’espurna, de la mà del seu autor David Palau, que lligarà una consciència crítica amb un tast guiat, amb tots cinc sentits, de cerveses artesanes de Sant JordiKüsfollinL’estupenda, i xocolates artesanes de Xócala.

Viurem una experiència per encendre consciències amb tots els sentits, fent la revolució a la taula… perquè ‘Sense sobretaula no hi ha revolució’!

Compreu les vostres entrades fent clic aquí

Segueix-nos:

About the author

Related