Nascut a la vila de Gràcia el 1987, vaig estudiar política pública a la UB i vaig enllestir un Màster en comunicació política a la UAB. Escric per ser més lliure i treballo organitzant la Fira Orígens, el Fòrum Gastronòmic i molts altres esdeveniments gastronòmics, sempre des de la consciència de cuidar i lligar cuina i territori, lluitant pel cooperativisme i la sobirania alimentària. I la resta del temps el dedico a un activisme apassionat i apassionant, des de la crítica inconformista no ja de si un altre món és possible, sinó de si és possible aquest. Per totes les sobiranies i la transformació social, denunciant injustícies i proposant i treballant amb alternatives immediates, de l’ara i aquí, des del dia a dia: per un món on siguem humanament diferents, socialment iguals i totalment lliures.

Entenc la cultura com ho feia Montserrat Roig: “l’opció política més revolucionària a llarg termini”. I precisament per a despertar consciències i portar a la transformació social, ser l’espurna que encén la flama, neix aquest bloc, que no és altre cosa que la voluntat i necessitat de col·lectivitzar la intel·ligència, compartir coneixement, o com diria Gramsci, “instruir-nos, emocionar-nos i organitzar-nos”. Així doncs, espero compartir aquesta enciclopèdia revolucionària amb totes i tots vosaltres, així com anar-la ampliant amb tot el que aneu enviant fent clic aqui.

Si us interessa em podeu trobar a twitter a @davidpalau_ així com al meu bloc personal www.davidpalaublog.wordpress.com on escric articles d’opinió.

I sobretot gràcies per seguir aquest bloc! Espero que us agradi i el gaudim col·lectivament! Feu-lo vostre, perquè ho és!

 

 

david_eleccions_cup_tiana

Segueix-nos:

JOIN THE DISCUSSION

Comments

 • Marc Liz 30 mayo, 2012 at 10:11 am

  David,

  Primer de tot et felicito per la teva feina.
  Crec en aquesta inciativa, crec en la teva funció de comunicar, de donar informació a la societat, sent així, gent jove com jo, que hem d’assumir la realitat però previament a això hem de tenir coneixement d’ella, i agraeixo la teva preocupació per que així sigui.

  Honestament penso, que l’ésser humà es forja com a persona absorbint coneixements, adquirint qualitats i aptituds en la carrera de millorar com a persona sent feliç i sense deixar de buscar aquesta felicitat. Per això es necessari saber aquests aforismes, cites i escrits de tots els temps.

  Gràcies.

 • David Palau 10 junio, 2012 at 2:48 pm

  Moltissimes gràcies Marc, no saps com s’agraeixen comentaris així!

 • Àlex Rovira i Celma 20 agosto, 2013 at 9:30 am

  Gràcies i endavant, David. Aquesta és una iniciativa que sembra llavors de consciència i amor a la vida. Et felicito de tot cor. Salut, alegria, força, i endavant! Una forta abraçada!

 • Pep Cortès 26 junio, 2014 at 11:00 am

  Enhorabona David!, per la iniciativa, la feina feta i l’encert en les recopilacions de frases i aforismes, i per l’entusiasme en compartir-ho. Una abraçada, Pep Cortès

 • aniso3014 26 febrero, 2015 at 3:17 pm

  Felicitats per la teva iniciativa i gràcies per compartir aquesta recopilació tan encertada. De vegades necessitem recordar els savis pensaments d’aquells que ens han precedit. Segueix endavant.
  Sònia.

 • David Palau 3 marzo, 2015 at 2:19 pm

  Moltes gràcies Sònia!

 • aniso3014 5 marzo, 2015 at 6:57 pm

  De res!

 • Albert Vilanova 1 julio, 2015 at 10:09 am

  Et felicito per la teva web. Has fet una bona feina recollint tots aquests proverbis i cites. Només gosaria fer-te un comentari negatiu, si m’ho permets: revisa’n l’ortografia i la gramàtica perquè hi tens un munt d’errors. N’estic recollint per a una activitat d’un llibre de text de Batxillerat i te’ls he de canviar un xic.

  Un salut!

 • David Palau 3 julio, 2015 at 10:16 pm

  Hola Albert, moltes gràcies pel teu entusiasme i pel teu comentari, a la que tingui temps m’hi poso, però si mentrestant tu en tens alguns d’apuntats, t’estaré molt agraït si me’ls pots enviar a dpalauza@gmail.com

  Moltes gràcies de veritat i si a banda de les correccions també vols aportar alguna cita o aforisme, també t’estaré enormement agraït, i la resta de lectores i lectors també.

  Una abraçada

 • Josep Vicenç i Eres 3 abril, 2016 at 7:05 pm

  Benvolgut David,

  Estic content que ara, gràcies a l’article de les dones i el tabac, em segueixis però no sóc gaire actiu a twiter. Jo solo publicar el meus articles al Núvol els quals els pots llegir si t’interessa. Et recomano el de la carta a Felipe Gonzalez. També et recomano dos articles més de qüestions socials que et poden interessar: Ous i cansalada al PuntAvui i un sobre l’Obsolescència programada també al PuntAvui “Què passi de moda, abans no s’espatlli”. De tota manera, gràcies a aquest article he pogut conèixer el teu bloc l’espurna que m’ha interessat molt ja que també sóc un malalt de les cites (una que hi ha en aquest article “la millor manera que de n. És un blg molt bo i interesant. Felicitats per la feina monumental que has fet. Esterem en contacte.

 • David Palau 5 abril, 2016 at 8:05 am

  Moltes gràcies per les teves paraules sinceres, encoratjadores i emocionants: això és precisament el que fa que aquest bloc valgui l’esforç!
  Una abraçada i seguim!