Resum i fotos de l’Ensija’t 2017

El passat dissabte 2 de setembre vaig participar a l’espectacle Ensija’t 2017, una festa cultural amb aforismes del llibre L’espurna, recital de poesia de la Silvia Bel i finalment concert de música a càrrec d’en Jordi Montañez. I tot a 2.156m, al Refugi d’Ensija, al bell mig d’un paratge espectacular envoltat de muntanyes i natura salvatge.

Pel que fa a la part de L’espurna, vaig fer una breu presentació del llibre i vaig presentar 4 dels capítols del llibre: Autoconfiança, Desobediència, Materialisme i Igualtat. Per cada capítol vaig fer una petita reflexió històrica, amb personatges que tenen molt de protagonisme a L’espurna com Anna Frank, Rosa Parks, Martin Luther King o Nelson Mandela, vaig recitar algunes espurnes i tot plegat ho vam anar combinant amb el tast guiat, fent servir tots els sentits, d’una xocolata artesana diferent per cada capítol. En aquesta ocasió vam tastar xocolata amb llet i galetes, xocolata de 54% amb pebre, xocolata de Veneçuela d’un 70% i xocolata amb sal d’Eivissa; i per aquesta última amés vam comptar també amb un tastet del Licor de vi de nous, dels companys i companya de la cooperativa Tres Cadires d’Arbeca! Les xocolates, com sempre, eren de Cacau pastisseria, fetes pel poeta, pastisser i amic Lluís Riera!

Agrair a totes les persones amb qui vaig tenir la sort de compartir una vetllada tan especial, divertida, interessant i emocionant. Molt especialment a la Lidia i en Xevi, per organitzar un acte així, una festa de muntanya i cultura!

Recordeu que si voleu organitzar un espectacle amb xocolates i espurnes només m’heu d’escriure a info@lespurnabloc.cat

Seguim!

Segueix-nos:

About the author

Related