Nou catàleg de promoció 2020 per al bloc de L’espurna

Nou catàleg de promoció 2020 per al bloc de L’espurna

Que la cultura sigui l’espurna que encengui la flama de la nostra consciència i ens porti, així, a la transformació social. Una cultura inquieta, inconformista, que incomoda i interpel·la, i no ens deixa altra alternativa que la de qüestionar-ho tot.

Aquesta és la contribució que es pretén fer des del bloc de L’espurna, aquest ha estat sempre l’objectiu: ser un espai per compartir pensament crític a través de frases, cites, aforismes, poemes i textos llargs, sempre tots amb la característica que en llegir-los aquesta lectura ens porti a reflexionar, i aquesta reflexió ens mogui a actuar per transformar el món.

Així va néixer aquest bloc, ara ja fa 9 anys, i amb la vostra força i empenta ha anat creixent substancialment en tot aquest temps. Tant és així que avui L’espurna és un bloc força conegut i reconegut, amb legitimitat,  renom i trajectòria, i és per això que pot ser del vostre interès promocionar el vostre projecte o activitat en aquest bloc.

És per això que poso a la vostra disposició el nou catàleg de promoció al bloc de L’espurna; si el voleu consultar feu clic aquí. I per qualsevol consulta no dubteu en contactar.

Segueix-nos:

About the author

Related