Jordi Cuixart – La oportunitat de la República catalana

La unitat d’Espanya no pot estar per damunt dels drets humans. Per això, la construcció de la República catalana també esdevé una oportunitat de radicalitat democràtica per al conjunt de l’Estat.

Jordi Cuixart, Ho tornarem a fer

Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

(Santa Perpètua de Mogoda22 d’abril de 1975) és el 10è president d’Òmnium Cultural, la principal entitat cívicocultural de Catalunya, amb 170.000 socis. És a la presó des del 16 d’octubre del 2017 per cridar a la participació de la manifestació pacífica del 20-S i en el referèndum de l’1 d’Octubre. Amb el judici del Tribunal Suprem vist per sentència, la Fiscalia manté l’acusació de rebel·lió i la petició de 17 anys de presó.

Aquesta espurna és un fragment del llibre Ho tornarem a fer, un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest emocionat però rigorós, directe i vital, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades als Països Catalans i arreu del món. Si voleu comprar el llibre feu clic aquí.

Segueix-nos:

About the author

Related